Nieuws

Algemene beschouwingen

Op 18 oktober om 18:00 zal GroenLinks Almere in de raadszaal samen met de andere politieke partijen haar visie geven op de gemeentelijke begroting voor het komende jaar.

Lees verder

GroenLinks bij Almere Poort Schoon

Op 7 oktober waren leden van GroenLinks Almere uitgenodigd om mee te helpen bij een actie van Almere Poort Schoon, een initiatief van buurtbewoners georganiseerd door Hennie Tibben dat zich inzet om het stadsdeel zoveel mogelijk vrij te houden van zwerfafval. Fractieleden en gewone leden hielpen haar afgelopen zondag bij het opruimen van afval in het Europakwartier en het Cascadepark.

Lees verder

Keuzes maken

Soms is het moeilijk om keuzes te maken in de politiek, dan lijkt het of er geen geen goede keuze te maken is. Zo is ook het geval met de plannen voor het Cascadepark en Almpere Pampushout.

Lees verder

Zoubida Bouljhaf treedt terug als raadslid

Raadslid Zoubida Bouljhaf van GroenLinks heeft besloten om haar raadszetel ter beschikking te stellen en als fractie-assistent door te gaan.  Zij heeft te kennen gegeven dat haar taken als raadslid in deze fase betekenen dat ze in haar ogen onevenredig veel tijd besteedt aan vergaderzaken waardoor haar werkelijke ambitie in de contacten met de stad sterk onder druk komt te staan. In goed overleg met de fractie heeft zij besloten als fractieassistent te gaan werken omdat juist in die positie in de fractie haar kwaliteiten veel beter tot hun recht komen. Ze blijft op deze manier recht doen aan de voorkeurstemmen die ze heeft gekregen.
 
Lees verder

Pagina's