Ik woon sinds 2007 in Almere met mijn man en twee kinderen. Sinds 2012 ben ik actief voor GroenLinks: eerst twee jaren als bestuurslid en van 2014 tot 2018 als fractiesecretaris. Daarnaast ben ik campagneleider geweest en heb ik twee jaar als bestuursmedewerker voor GroenLinks Flevoland gewerkt. Sinds eind 2017 ben ik in de fractie actief als fractieassistent en vanaf november 2019 ben ik officieel raadslid. Als raadslid houd ik me voornamelijk bezig met alles wat in het sociaal domein speelt. 

In dit brede sociaal domein zet ik me vooral in voor een goed bereikbare en laagdrempelige zorg. Zorg waarbij goed gekeken wordt naar wat mensen wel kunnen en niet wat ze niet kunnen. Mensen zijn meer dan hun handicap of beperking. Ik vind het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om mee te doen in Almere. Als raadslid kan ik invloed uitoefenen op het beleid dat dit mogelijk maakt. Ik kan het gesprek aangaan met bedrijven en organisaties over hoe zij kansen bieden aan de mensen die, misschien met een aantal aanpassingen, heel goed inzetbaar zijn.

Ik praat met Almeerders om te horen wat goed gaat in Almere en wat beter kan. Soms kan ik hiermee mensen persoonlijk verder helpen, vaak gebruik ikik deze ervaringn in het gesprek over het beleid in Almere. Beleid kan er op papier goed uitzien maar in de praktijk onvoldoende werken. Het is belangrijk dat goed in beeld te hebben.