Mijn motivatie is om op praktisch niveau burgers en politici met elkaar in contact te brengen, vooral door mensen op te zoeken in hun eigen omgeving. Daarnaast ook stimuleren van een meer persoonlijke ondersteuning door overheidsinstanties. We moeten ouderen niet slechts zien als “object voor zorg”, maar ook als mensen met capaciteiten voor het leveren van een bijdrage aan onze maatschappij. Zorg voor natuur en klimaat is voor mij vanzelfsprekend.

Na de militaire dienstplicht werkte ik in een productiebedrijf aan de lopende band, bij Luchthaven Schiphol als opzichter, bij Stadsdeel Zuid-Oost als P&O-medewerker. In avondonderwijs volgde ik Hbo-opleidingen: Werktuigbouwkunde, Bedrijfskunde,
Personeelszaken. Nu (2023-2025) studeer ik Hbo-Sociaal Werk. Naast mijn werk en na de VUT (2005) deed en doe ik vrijwilligerswerk: buurtwerk, sport, vluchtelingenwerk, sociaal werk, studiecoaching. Dit verleden heeft mij veel geleerd over het leven van “de gewone mens” met hun financieel- administratieve zorgen en hun moeite met de digitale procedures.

Sinds 1981: “Almere, stad van mijn dromen, hier wil ik altijd wonen”.