Thema avond circulaire economie

Als het aan het aan GroenLinks ligt wordt Almere het voorbeeld van een stad waar de circulaire economie in alle vezels van de stad aanwezig is. Gelukkig is heeft de stad Almere zelf ook hoge ambities als het gaat om het hergebruiken van grondstoffen en afval.

Graag nodigen wij iedereen die meer wil weten over de circulaire economie uit om op dinsdag 12 september om 20.000uur naar onze bijeenkomst te komen in Reigers Inn in Almere Stad (voormalige Vossenburcht)

Tweede Kamerlid Suzanne Kröger en een ambtenaar van de gemeente zullen aanwezig zijn om te vertellen over hoe er in Den Haag en in Almere ingezet wordt op een circulaire economie. Onder leiding van Rob van Doorn, voormalig wethouder duurzaamheid van de gemeente Haarlem, zullen we daarna met elkaar in gesprek gaan.

Heb jij interesse in dit onderwerp? Wil je eens goed laten informeren hierover? Heb je prangende vragen en wil je die graag eens met een deskundige bespreken. Kom dan ook op op dinsdag 12 september, 20.000uur naar Reigers Inn, Weerwaterplein 4, 1324EE Almere.