Hartstikke bedankt

Gisteren hebben we een enorm goede uitslag behaald in Almere: 10,9% van de stemmen. Volgens mij is dat de beste uitslag in 20 jaar in Almere. Hiermee zijn we virtueel de tweede partij van alle huidige partijen in de gemeenteraad.Ik wil namens het campagneteam iedereen hartstikke bedanken voor zijn/haar stem en inzet.

We zijn al drie jaar bezig met de huis aan huis campagne en je ziet dat het zijn vruchten afwerpt.

Laten we hier mee doorgaan, zodat we over een paar maanden een nog beter resultaat neer kunnen zetten bij de Europese verkiezingen. Met het huis aan huizen laten we zien dat we luisteren naar de burger. Dit is goed voor onze fractie en het helpt ook om het vertrouwen in de democratie te herstellen. Dit is hard nodig in een tijd waar populisme te vaak de kop opsteekt. GroenLinks bouwt aan een brede beweging, omdat klimaatverandering iedereen aan gaat en de oplossingen dus voor iedereen voordelig moeten zijn.

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle hulp de afgelopen maanden en ik nodig jullie allemaal van harte uit om mee te bouwen aan onze beweging en aan een duurzamere toekomst.

Tot snel,

Steven Vrouwenvelder

Campagneleider GroenLinks Almere