Deel je informatie met de fractie

In campagne tijd vragen mensen regelmatig wat ze kunnen doen om de afdeling te helpen. Dat kan op verschillend manieren. Mee de straat op om gesprekken te voeren, flyeren, posters plakken of mee als publiek naar debatten. Of wanneer je heel serieus bent, mee draaien met de fractie, bestuur of het campagneteam.

Er is echter ook een andere manier om te helpen. Laat ons weten wat je ziet in de stad, hoort tijdens bijeenkomsten of wat je opvalt in Almere.

We hopen dat we na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 een grotere fractie hebben. Voor nu moeten we het doen met twee raadsleden en twee fractieassistenten. Dat betekent dat we keuzes moeten maken in waar we naar toe gaan. Een gemiddelde week van een fractielid bestaat immers niet alleen uit de fractievergadering op maandagavond en de politieke markt op donderdagavond (en de soms vele uren voorbereiding daarvoor). maar ook uit het bijwonen van bewonersbijeenkomsten en afspraken met bewoners of deskundigen.

 

Daarom kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Want alhoewel we ons best doen om overal onze oren luister te geven, alle informatie die we van jullie krijgen helpt ons in het uitvoeren van onze taak. Wanneer jullie ons laten weten wat er in de stad speelt helpen jullie ons enorm.

 

Zie, hoor of weet jij dus iets wat voor ons relevant kan zijn? Mail het naar fractie@groenlinksalmere.nl
Liever echt mee campagnevoeren? Mail naar campagne@groenlinksalmere.nl