Vrijdag 25 november ontvingen alle raadsleden per email een dankbericht van de bewonerscommissie Laterna Magikapark=GROEN!!!!!
Zo'n hartverwarmende dankbetuiging krijgen raadsleden niet vaak; vandaar dat we deze graag publiek maken. Om met de bewoners te speken: "zo krijgt politiek een andere betekenis." Er is weer vertrouwen.
Dat GroenLinks ook een goed gevoel heeft bij het bereikte resultaat zal hopelijk niemand verbazen.

Geachte raadsleden,

Langs deze weg willen wij een ieder oprechte dank zeggen voor het behoud van ons laatste stukje park: Laterna Magikapark!
Wij zijn enorm blij en opgelucht. De komende jaren zullen wij ons park gaan koesteren. U zult hierover nog meer van ons horen.
Wij zullen laten zien, meer nog dan nu, hoe belangrijk dit park voor ons is en hoe noodzakelijk en bijzonder het is om zo'n groen parkje te hebben en te behouden in een woonwijk.
Een speciaal dankwoord voor de partijen die de moeite hebben gedaan amendementen op te stellen en een motie in te dienen. Allen dank voor het meedenken en debatteren over dit voor ons zo belangrijk stuk groen. Wij zijn gelukkig dat u allen voor het amendement van GroenLinks heeft gekozen.
Het is een heerlijk en goed gevoel dat er naar ons als burgers is geluisterd. Zo krijgt politiek voor ons een andere betekenis.

Vriendelijke groet,

namens de bewonerscommissie Laterna Magikapark=GROEN!!!!!
Joan Heersink