Steven Vrouwenvelder

Campagneleider

Ik ben Steven Vrouwenvelder, campagneleider voor GroenLinks Almere. Ik ben geboren en getogen in deze stad: mijn jeugd in Muziekwijk, tijdens mijn studie in Stedenwijk en momenteel woon ik in het centrum van Almere Buiten. Ik ben opgeleid als muziekwetenschapper en ik heb daardoor extra oog voor de rol van kunst en cultuur in de samenleving. En, als je nog advies wilt over Hifi-installaties kan je bij mij terecht in het centrum van Almere Stad bij HiFi Klubben.

Ik ken Almere als een stad waar mensen met diverse achtergronden - zowel sociaal, economisch als cultureel - door elkaar wonen en met elkaar samen leven. Dit is karakteristiek voor Almere en waardevol voor de leefbaarheid. Ik wil mij graag inzetten om dit te behouden en te versterken. GroenLinks is de partij die daar het beste bij aansluit.

Ik ben een idealist die zich voornamelijk wilt inzetten om de Almeerders met elkaar en de stad blijvend te verbinden door middel van cultuur in de breedste zin van het woord: o.a. kunst, taal, tradities en evenementen. Ik zal er dus altijd op letten dat hier aandacht voor blijft en ik zou graag zien dat er beleid komt die de cultuur actief stimuleert.