Wordt de gezamenlijke lijst van GroenLinks-PvdA de grootste? Voor alle brievenbussenvullers, caco’s, kandidaten, ledenbellers, stationstijgers, eventorganisers, posterplakkers, nieuwsoverzichtmakers, artworkdesigners, buurthuisbezoekers, retweeters, trainers, debatvoorbereiders, podcastmakers, cameramensen en al die andere mensen die de handen uit de mouwen hebben gestoken en alle leden en belangstellenden, organiseren we daarom een uitslagenavond!

Dus:

  • Woensdag 22 november 2023
  • Transformatorhuis
  • Klönneplein 2, 1014 DD Amsterdam
  • Inloop 19:30 uur, start 20:00 uur
  • Het feest duurt tot 03:00

Wij zorgen voor de uitslagen, muziek, toespraken van de partijvoorzitters en Frans Timmermans, en er zijn data-analisten aanwezig die de uitslagen becommentariëren. En natuurlijk een heel gezellig feest!

Bereik:

Openbaar vervoer
Het Transformatorhuis bevindt zich midden op het Westergasterrein. Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. In de nacht rijdt bus 283 van en naar Centraal Station vanaf halte Van Limburg Stirumstraat. Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 5 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

Auto
Kom je met de auto? Auto’s kunnen het Westergasterrein niet op, parkeren is het gemakkelijkste bij de Q-Park Westergas.

Wil jij er deze avond ook bij zijn? Je hoeft geen lid te zijn van GroenLinks-PvdA om te komen, dus neem gerust iemand mee! Zorg er wel voor dat iedereen aangemeld is via onderstaand formulier.

Ja, ik meld me aan voor de uitslagenavond van GroenLinks-PvdA:

https://groenlinkspvda.nl/uitslagenavond-22-november/