GroenLinks zou graag meer groene en linkse partijen bij de verdere gesprekken willen hebben.  De GroenLinks-fractie heeft aangegeven dat ze verantwoordelijkheid willen nemen als onderdeel van de nieuwe coalitie. Desondanks zullen zij zich ook in de oppositie  constructief blijven inzetten voor een menselijk, eerlijk en duurzaam Almere.

Graag willen we met jullie, de leden, overleggen over deze ontwikkelingen. Vandaar dat we een ALV inlassen op woensdag 18 mei  van 20:00u tot 21:30u in Casa Casla, Weerwaterplein 3, Almere Stad. Fractievoorzitter Jaap Steenkamer zal ons informeren over het verloop van de onderhandelingen. Daarna zal er gelegenheid zijn tot vragen stellen en overleg. 

Kom je ook? Meld je dan aan via bestuuralmere@groenlinks.nl

FRACTIE SPREEKUUR

Mocht je woensdag niet kunnen, maar wel vragen hebben, dan is er ook weer een fractie spreekuur op 14 juni van van 20:00u tot 21:30u in Anno, op de Markt in Almere Stad.

Voor het spreekuur kun je je aanmelden bij fractiealmere@groenlinks.nl, maar je bent ook gewoon welkom om binnen te lopen. Het spreekuur is open voor alle inwoners van Almere, dus neem gerust iemand mee. Ben je niet in de gelegenheid om het spreekuur te bezoeken, maar wil je toch in gesprek  met één van de fractieleden, dan kun je de raadsleden van GroenLinks ook mailen via bovenstaand adres.